Kontakta oss

Gilla Tjänstebilsinfo på Facebook Följ Tjänstebilsinfo på Linkedin Nyhetsbrev från Tjänstebilsinfo Mejl till redaktionen: info@ tjanstebilsinfo.se

Tjänstebilsinfo ägs av Egmont Publishing Digital AB

Besök: Pyramidvägen 7
Postadress: 169 91 Solna
Telefon: 08-692 01 00
Organisationsnummer: 556647-1842


Per Kjellander
Vd, Egmont Publishing Digital AB

Thomas Eriksson
Digital förlagsredaktör och ansvarig utgivare

Erik Bergström
Annonsansvarig
Swartling & Bergström Media AB 
Telefon 08-545 160 75


Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige.

Egmont är en av Nordens ledande mediekoncerner med aktiviteter i 30 länder och 6 600 medarbetare. Vi står för starkt medieinnehåll och digital innovation. Verksamheten innefattar bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, bokförlag och Egmont Publishing, som ger ut fler än 700 magasin och veckotidningar. Vi är delägare i en rad verksamheter som t.ex. Zentropa, står för försäljning av PlayStation och mycket mer. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv.

We bring stories to life