Teslachefens peppande mejl: Leverera allt vi kan!

Teslachefen är hårt pressad inför Model 3-lanseringen. För att elda på sina anställda har Elon Musk skrivit ett motivationsmejl där han uppmanar alla att försöka...

Annons
Annons

Teslachefen är hårt pressad inför Model 3-lanseringen. För att elda på sina anställda har Elon Musk skrivit ett motivationsmejl där han uppmanar alla att försöka ”leverera alla bilar vi kan”, skriver Bloomberg.

Det är viktigt att Tesla visar bättre siffror under tredje kvartalet 2016 för att kunna få in mer pengar. Därför är det viktigt att leverera så många bilar som möjligt och kapa alla onödiga kostnader. Så här står det i mejlet till de anställda:

”Vi hamnar i en mycket bättre position för att kunna övertyga potentiella investerare att satsa på oss om rubriken inte är ’Tesla förlorar pengar igen’, utan istället ’Tesla trotsar alla förväntningar och visar lönsamhet’. Det skulle vara fantastiskt!”

Han fortsätter:

”Det skulle vara fantastiskt att kasta paj i ansiktet på alla nejsägare på Wall Street som fortsätter insistera på att Tesla alltid kommer förlora pengar!”

Tesla planerar ytterligare en nyemission för att få in mer pengar inför Model 3-lanseringen.

Tack för att du läser en nyhet på Recharge.se – Sveriges nya sajt om elbilar och modern transport! Följ oss gärna för att inte missa några nyheter. Du kan också få nyheterna direkt i din inbox.

Annons
Annons
Rulla till toppen