Premium

TEST: 100 mil med elbil – summering

PREMIUM Alla bilarna är hemma igen efter 100 mil, och det är dags att sammanfatta. Här är alla fakta om körsträckor, laddningar – och testförarnas personliga kommentarer.

TEST: 100 mil med sex elbilar, del 6

PREMIUM Kan man ta sig 100 mil på en dag med elbil i januari? Vi tog ut sex av de mest intressanta elbilarna just nu för att se vilken som tar sig runt smidigast. I denna sjätte del får vi följa resan med Volkswagen ID.7.

TEST: 100 mil med sex elbilar, del 5

PREMIUM Kan man ta sig 100 mil på en dag med elbil i januari? Vi tog ut sex av de mest intressanta elbilarna just nu för att se vilken som tar sig runt smidigast. I denna femte del får vi följa resan med Tesla Model 3.

TEST: 100 mil med sex elbilar, del 4

PREMIUM Kan man ta sig 100 mil på en dag med elbil i januari? Vi tog ut sex av de mest intressanta elbilarna just nu för att se vilken som tar sig runt smidigast.

Film: 100 mil i sex elbilar i snökaos

PREMIUM Årets 100-milatest med sex elbilar blev dramatiskt. Det skiljde nästan tre timmar i körtid mellan bäst och sämst. En bil kom aldrig i mål.

Alla årets bilnyheter 2024!

PREMIUM Vilka nyheter kommer under det nya året? Vi har sammanställt en översikt över alla nya bilmodeller som kommer till handlarna eller som firar premiär 2024!

Alrik: Lyxbil eller elbil?

PREMIUM ”För mig blir det billigare att köra lyxbil som inte tappar i värde än en modern elbil – och så borde det inte vara.”

TEST: Nio EL6 möter Xpeng G9

PREMIUM På väg att köpa en stor elsuv från Tyskland eller Tesla? Från det stora landet i öster kommer nu motförslag. Är de bra, och är det Nio eller Xpeng som är bäst?
Rulla till toppen