Premium

Alrik: Hur halkade tyskarna efter?

PREMIUM ”Hur kunde det gå så här? Att tyskarna jagar och kopierar? Har man varit för nöjda och rika – för mycket ”fat happy cat”?"

PROV: BYD Seal AWD – vill erövra Europa

PREMIUM I Tyskland kostar BYD Seal mindre än Tesla Model 3. Byggkvaliteten är hög, tekniknivån bra och baksätet bekvämare. Är det här nästa storsäljare i klassen?

Alriks biljakt 3: Tesla Model 3

PREMIUM Alrik jagar vidare efter mest bil för minsta summa. Priserna på nya Tesla Model 3 har kapats, och de begagnade blir billigare. Och hur står sig privatleasing? Uträkningarna förvånar.

Elbilsbatterier: Det vita guldet

PREMIUM Inom en snar framtid kommer efterfrågan efter litium och andra råämnen för batterier att stiga drastiskt. Utan att återvinna uttjänade batterier kommer man inte att kunna möta behovet.

PROV: Honda e:Ny1 – en blå mjukis

PREMIUM Hondas andra elbil efter Honda e blir en 204 hk stark suv med det kryptiska namnet e:Ny1. Lyckas nykomlingen att få känslorna att välla över?

PROV: BMW iX5 vätgas – din nästa BMW?

PREMIUM Toyotas mantra har varit vätgas men man har växlat hårt mot elbilar, nu visar BMW upp en vätgasdriven elbil och säger att framtiden handlar om att ta till vara all energi på smartast möjliga vis. Betyder det att din nästa BMW är vätgasdriven?
Rulla till toppen