Glädjebeskedet – första Polestar 2 är levererad

Kunden Sture Stensson var ute tidigt: "Jag beställde min Polestar 2 redan på lanseringsdagen".

Glädjebeskedet – första Polestar 2 är levererad

Efter vad som nog känns som en evighet och med en vår kantad av förseningar, har nu det allra första exemplaret av Polestar 2 levererats till en lycklig ägare. Exemplaret är lackerat i Thunder-grå och den veganska interiören Charcoal.

Den lyckliga första ägaren heter Sture Stensson, och han hängde på låstet för att beställa sin Polestar 2. Och han har förberett sig för det nya livet som elbilist.

– Jag beställde min Polestar 2 redan på lanseringsdagen. Detta är min första elbil och jag har även satt upp solceller på taket för att kunna ladda hemma. Jag har läst de fina recessionerna både i tidningar och online och har hämtat många nya bilar genom åren, men detta känns mycket större, säger Sture Stensson.

En annan som är nöjd med att det första leveransen nu är fullbordad är Polestars vd, Thomas Ingenlath. 

–  Jag är extremt stolt över hela teamet. Att ha lyckats övervinna produktions- och logistikutmaningar under den globala pandemin och kunna leverera den här typen av produkt till våra kunder på utsatt tid är en enorm prestation. Pressreaktionerna har varit otroliga och vi har verkligen lyckats bygga momentum bakom Polestar 2. 

Den första leveransen till det elbilsstinna Norge sker den 31 juli, därefter börjar Polestar att leverera bilar till kunder i Tyskland, Belgien, Nederländerna och Storbritannien. Kunder i Schweiz och Nordamerika för snällt vänta ytterligare ett tag till.

 
Kul att det är igång!
Ja
563
34
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.