Ny tv-serie om Extreme E – tar efter Netflix-succén

Tv-serien "Drive to Survive" på Netflix blivit en stor succé och ökat intresset för Formel 1. Nu tar Extreme E efter och gör en liknande tv-serie.

Ny tv-serie om Extreme E – tar efter Netflix-succén

Extreme E är en ny offroad-racingserie där många kända F1- och rallyförare tävlar med "extrema" elbilar. Tävlingarna äger rum i dramatiska miljöer som öken och regnskog, men det händer även mycket bakom kulisserna. 

För att lära känna förarna mer och se vad som händer bakom kulisserna produceras en tv-serie som kallas Electric Odyssey. Det ska göras tjugo 26-minuters avsnitt, två är redan klara och visas i 180 olika länder.

– Electric Odyssey är en påkostad tv-serie som ger ytterligare djup i berättelsen om mästerskapet, säger Ali Russell, marknadschef för Extreme E. Han menar att det finns ett stort sug efter tv-serier som visar vad som händer bakom kulisserna i olika sporter.

Några av de förare som medverkar i tv-serien är: Timmy Hansen, Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Sébastien Loeb, Carlos Sainz Senior, Catie Munnings, Jenson Button och Chip Ganassi.

 

Johan Kristoffersson och Nico Rosberg plockar skräp på en strand i Saudiarabien i samband med ökentävlingar. Foto: Colin McMaster / LAT Images.

Tv-serien Electric Odyssey visas bland annat på YouTube. Här kan du se det första avsnittet:

Jag vill gärna följa tv-serien Electric Odyssey!
Ja
51
5
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.