PROV: Världens bästa bil x 5

PREMIUM Nya Range Rover är en imponerande bil, på alla sätt. Är den bäst i världen? Nej, i alla fall inte om man frågar Aston Martin, Bentley, Ferrari eller Rolls-Royce. Vi provar därför Range Rover mot Bentley Mulsanne, Ferrari FF, Aston Martin Rapide och Rolls-Royce Phantom.
Annons

 

Om Range Rover ska kunna kalla sig världens bästa bil måste den vara mer än bara en bra lyxsuv, och för att ta reda på hur den står sig i den hårdaste av konkurrenser ställer vi den mot inte mindre än fyra formidabla bilar. Och här är det inte bara prestanda som gäller, vi letar efter det bästa totalpaketet av kompetens och känsla. En bil som verkligen imponerar, inifrån och ut. Vi provkör Range Rover, Bentley Mulsanne, Ferrari FF, Aston Martin Rapide och Rolls-Royce Phantom.

• Köp eller logga in för att läsa provkörningen

 

Om Range Rover ska kunna kalla sig världens bästa bil måste den vara mer än bara en bra lyxsuv, och för att ta reda på hur den står sig i den hårdaste av konkurrenser ställer vi den mot inte mindre än fyra formidabla bilar. Och här är det inte bara prestanda som gäller, vi letar efter det bästa totalpaketet av kompetens och känsla. En bil som verkligen imponerar, inifrån och ut. Vi provkör Range Rover, Bentley Mulsanne, Ferrari FF, Aston Martin Rapide och Rolls-Royce Phantom.

Läs provkörningen här!

Annons
Annons
Rulla till toppen