TEST: Fem bilar – sensationellt testresultat

PREMIUM Vi testar fem bilar som prismässigt ligger nära men körmässigt är ljusår ifrån varandra. Det handlar om en bensinare, en diesel, en hybrid och två elbilar - Volvo V40, BMW 1-serie, Toyota Prius, Nissan Leaf och sprillans nya BMW i3. Gör dig redo för ett smått sensationellt testresultat.
Annons

Läs gratis!

Prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration (se nedan) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt.

Nya BMW i3 har spelat upp redaktionen så mycket att chefredaktör Alrik Söderlind vill ha den som tjänstebil. Och för att ställa den mot tuffaste motstånd får den möta kompetenta konkurrenter från alla håll: etablerade hybriden Toyota Prius, mest sålda elbilen Nissan Leaf, Volvos bästa bil V40 och en BMW 116d! Prismässigt ligger de nära men körmässigt är de ljusår ifrån varandra.
Vilken är bäst? Men framför allt – är du redo för el?

• Köp eller logga in för att läsa testet av BMW i3, Toyota Prius, Nissan Leaf, Volvos V40 och BMW 116d

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 25-2013.

Nya BMW i3 har spelat upp redaktionen så mycket att chefredaktör Alrik Söderlind vill ha den som tjänstebil. Och för att ställa den mot tuffaste motstånd får den möta kompetenta konkurrenter från alla håll: etablerade hybriden Toyota Prius, mest sålda elbilen Nissan Leaf, Volvos bästa bil V40 och en BMW 116d! Prismässigt ligger de nära men körmässigt är de ljusår ifrån varandra.
Vilken är bäst? Men framför allt – är du redo för el?

Läs testet av BMW i3, Toyota Prius, Nissan Leaf, Volvos V40 och BMW 116d

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 25-2013.

Annons
Annons
Rulla till toppen