Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!

Vi avslöjar VW:s framtida modellprogram. Det är mycket spännande på gång. Test av världens bästa bil – enligt testchefen. Mercedes S-klass! Du som är sugen...
Annons

Vi avslöjar VW:s framtida modellprogram. Det är mycket spännande på gång. Test av världens bästa bil – enligt testchefen. Mercedes S-klass! Du som är sugen på en SUV ska absolut läsa om nya BMW X5 som är på gång. Dieselboomen har kommit för att stanna och vi testar BMW X3 mot nya Toyota RAV4. Hur är VW Golf som begagnad? Vi kollar. Hur är det äga en begagnad Porsche 911? Svar från en ägare i vår nya serie "Ägarglädje". Vidare bjuds test av punkteringssäkra däck, reportage från Falsterbo Classic, Aston Martins racerbil, sportnyheter, prislistor, krönikor och mycket mer!

Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!Test: Superstjärnan
Mercedes S 500 L. Bilen som manifesterar begreppet lyxbil har en del att leva upp till. Och som den gör det!

Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!Presentation: X5 generation 2
Nya BMW X5. Efter sex år förnyas en av branschens ikoner. Nu är den sjusitsig och bättre på alla punkter.

Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!Test: Sandlådor
BMW X3 2,0d mot Toyota RAV4 2,2D-cat. Små-suvar med två uppdrag – att utmana sina storebröder och visa att en suv kan vara snäll mot miljön.

Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!Ägarglädje: ”Billigare än du tror”
Porsche 911. Efter 43 års produktion är Porsches paradmodell 911 populärare än någonsin. Vi frågar ägaren Niklas Svärd vad det är som väcker begäret.

Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!Däcktest: Punkteringssäkert?
Test av RFT-däck. Med punkteringssäkra däck slipper man reservhjul. Men hur bra är RFT-däck, jämfört med vanliga däck? Inte alls bra, visar vårt test.

Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!Sport: Kundvagnen
GT-racing. Nu ryter Aston Martin återigen på världens racingbanor efter snart femtio års frånvaro. Brittiska Prodrive har väckt liv i en dröm och byggt en ny racer – åt sina kunder.

Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!Begtest: Utan handikapp
Volkswagen Golf har givit namn åt en hel bilklass och i sin senaste utgåva verkar den vara i bättre form än någonsin.

Nummer 17: Vi testar världens bästa bil!I varje nummer
Alriks ledare, bilnyheter, bilspeltest, bilindustriskvaller, Dackevalls krönika, insändare, prislista med provkörningar, begagnatannonser, vagnparken, sportnyheter och mycket mer.

Annons
Annons
Rulla till toppen