Acura-koncept – är det nya Honda NSX?

Acura ska visa upp en konceptbil i Detroit och bjuder på en skiss, som smakprov. Ska vi gissa att det här är första föraningen om...
Annons

Acura ska visa upp en konceptbil i Detroit och bjuder på en skiss, som smakprov. Ska vi gissa att det här är första föraningen om en ny Honda NSX, som modellen sannolikt får heta i Europa?

Acura-koncept - är det nya Honda NSX?

Acuras konceptbil visas upp på Detroit-salongen om några veckor. Auto motor & sport är förstås på plats och rapporterar” KLICKA FÖR STÖRRE

Pressreleasen från Acura, Hondas lyxbilsmärke i USA, är ytterst sparsmakad. Allt som sägs är att Acura ska visa upp sitt ”Advanced Sports Car Concept” i Detroit, när bilshowen öppnar i veckan efter nyår.
Detroit-salongen, eller ”The 2007 North American International Auto Show in Detroit, NAIAS,” som det egentligen heter blir första tillfället att titta närmare på den spännande konceptbilen.
Acura är ett starkt varumärke i USA, precis som Infinity är för Nissan, men någon större kunskap om Acura finns inte i Europa, exempelvis. Eftersom det ryktats länge om en ersättare till mittmotorbilen NSX, och Honda behöver verkligen en imageskapare i den klassen, så är det kanske egentligen den nya NSX som vi tittar på?
Blir bara seriemodellen hälften så djärv som skissen ovan så har vi något att se fram emot!

Annons
Annons
Rulla till toppen