Infiniti M fångad i verkligheten

Infiniti presenterade sin kommande lyxbil ”M” via en virtuell lansering på anrika Pebble Beach. Nu har modellen hittat ut i verkligheten och som bevis på...
Annons

Infiniti presenterade sin kommande lyxbil ”M” via en virtuell lansering på anrika Pebble Beach. Nu har modellen hittat ut i verkligheten och som bevis på dess fysiska existens har den fångats på bild i USA.

Infiniti M fångad i verkligheten

Amerikanska Edmunds har många bilder på Infiniti M i en naturlig miljö – på vägen. Klicka på bilden för att se bildgalleriet hos Edmund.

Nissan lyxbilsmärke Infiniti passade på att visa upp sin kommande lyxsedan M i samband med den prestigefulla bilträffen Concours d'Elegance på Pebble Beach. Vid visningen använde sig Infiniti av en virtuell premiärvisning. Bilen fanns alltså inte på plats, utan med hjälp av 3D-teknik skapade man en illusion av bilen för åskådarna.

Nu har bilen fångats på bild i verkligheten och den dyker upp hos de amerikanska Infinitihandlarna under 2010. Men M-serien är även tänkt att lanseras i Europa. Eftersom Infinitis Europakontor är placerat mellan Geneve och Lausanne, är det inte omöjligt att vi européer får chansen att stifta bekantskap med M-serien på vårsalongen i Geneve nästa år.

Utgående M finns som M35 och M45 (vilket betyder en sexa på 3,5-liter och en V8 på 4,5 liter), men till generationsskiftet kommer det även nya och något större motorer. Troliga modellnamn är M37 och M56.

Till Europalanseringen dyker även en V6-diesel upp under huven på Infinitis A6-, 5-serie-, XF-utmanare. Sannolikt kommer även en hybridversion lite senare i livscykeln.

Annons
Annons
Rulla till toppen