5/2011: Test av små dragbilar – BMW:s nya familjebuss

BMW tar över världen! Många nya modeller, inklusive en familjebuss – vi har bilden! Vi kör V60 R-design – Aftonbladet har fel! Test av fyra...
Annons

BMW tar över världen! Många nya modeller, inklusive en familjebuss – vi har bilden! Vi kör V60 R-design – Aftonbladet har fel! Test av fyra småsuvar – är Skoda Yeti fortfarande är kung? Småbilen som Huldt gillar att köra! Hur fungerar elbilen Volt i den svenska vintern? Stort test av takboxar – två är rena skräpet. Bilen lär göra det svårt för Golf och Peugeoten vi verkligen vill ha! Dessutom provkörning av nya McLaren – snabbare än 458 Italia!

BMW:s stora offensiv. Mycket nytt är på gång – 1 serie GT, Z2 roadster, 6-serie sedan, Megacity, Mini "Mini". Till och med en familjebuss finns i pipeline.
McLaren MP4-12C är äntligen provkörd. Den är helt hysterisk. Nu får Ferrari se upp även utanför F1-banorna.
4 x Suv. Vi testar fyra fräcka, förnuftiga småsuvar som varken bangar för snö eller att dra släp. Skoda Yeti får de nya konkurrenter att tampas med.
Takboxtest. Ska du köra till fjällen? Då kanske du har tänkt köpa en takbox? Vi vill inte skrämmas, men det kan vara bra att läsa det här testet – innan du får en fara på taket…
Volvo V60 R-design. Aftonbladet har fel – den är rolig!
Ford Focus. Golf kommer att få det väldigt tufft.
Peugeot 508. En stor Peugeot som vi verkligen vill ha.
Abarth 500 Assetto Corse är småbilen som till och med Fredrik Huldt gillar att köra.
Chevrolet Volt provkörd i svensk vinter. "Förvånansvärt cool", säger testchefen Micke Johnsson.
Äntligen dags för en superkombi? Vi gör en ägaranalys och provkörning av Mercedes E W211.
Årets bästa bilar. 160.000 läsare från hela Europa har sagt sitt om vilka bilar som är bäst i respektive bilklass. Håller de svenska läsarna med? Och vann du något av alla fina priser?
Alrik skriver en ledare om vilka bilar vi gillar, Fredrik Huldt om omkörningar, vagnpark, begagnatfynd, nybilsprislista och mycket mer.

FINNS I BUTIK DEN 24 FEBRUARI.

Annons
Annons
Rulla till toppen