FILM: Vettel & Webber kör nordslingan

Tysklands Grand Prix den gångna helgen var inte den succé för Red Bull som de är vana vid. För fans som inte gläds med Lewis Hamilton och McLaren finns här nu en perfekt anledning att förspilla tre minuter på när Vettel och Webber kör varsin Infiniti runt Nürburgrings nordslinga.
Annons

Precis har nyheten om att Red Bull och Infiniti ska bygga bilar tillsammans dykt upp, när det släpps en film på när Sebastian Vettel och Mark Webber försöker klå varandra under några varv på Nürburgrings nordslinga. Webber och Vettel fick nöja sig med en tredje- respektive fjärdeplats i F1-racet men här är det krig om förstaplatsen. Som vanligt.

Webber sitter i en Infiniti M37 med 3,7-liters V6 på 320 hästar och Vettel sitter i hybridvärstingen Infiniti M35h med en 3,5-liters V6 + elmotor som tillsammans ger 364 hästar. Båda bilarna är bakhjulsdriva. Webbers bil ska klara 100-sprinten på 6,2 sekunder medan Vettels hybrid fixar samma sträcka på 5,5 sekunder. Vettel har fördelen av hemmabana men Webber vill sätta ynglingen på plats.

Annons
Annons
Rulla till toppen