Smygbild på nya A-klass

Återigen har en bild på nya generationen Mercedes A-klass halkat ut på nätet. En ungersk sida visar bilen bakifrån med en uppkäftig diffusor och dubbla avgasutblås. Premiären sker om bara några dagar.
Annons

Smygbild på nya A-klass
Den nya bilden på Mercedes A-klass visar förmodligen AMG-versionen med diffusor och dubbla avgasutblås. Hela bilen visas upp på Genèvesalongen.

Ungerska sajten Automobil bjuder nu på ännu en smygbild av tredje generationen Mercedes A-klass. Tidigare avslöjades bilens front av ett gäng cyklister. Därefter fångade två auto motor & sport-läsare ett par maskerade exemplar på genomresa i Sverige, och därefter släppte Mercedes bilder på interiören med det nya infotainmentsystemet.

Den här gången rör det sig om en bild av bilens bakparti. Som vi kan se finns en rejäl diffusor med dubbla avgasutblås, ett på varje sida. Det verkar inte finnas någon AMG-beteckning på bakluckan, och därför gissar vi att det rör sig om en ”vanlig” A-klass med AMG-paket. Dörrhandtagen och vecket på sidorna känner vi igen från den tidigare bilden.

Alla detaljer och faktauppgifter släpps i samband med Genèvesalongen, som drar igång den 6 mars. 

Annons
Annons
Rulla till toppen