Porsche Cayenne GTS – stort bildgalleri

Bara fem bilder på nya Porsche Cayenne GTS var lite snålt. Så vi gav oss ut på jakt och hittade 40 nya bilder på Cayenne GTS – däribland de första bilderna på inredningen. Klicka och njut.

Porsche Cayenne GTS interior inredning

Här har vi de första bilderna på inredningen i Porsche Cayenne GTS. Alcantara är en del av det som utmärker GTS-modellen.

Vilken Porschemodell är den klart mest populära – försäljningsmässigt? De flesta av oss skulle nog instinktivt tänka på klassiska 911:an, som varit med oss i olika skepnader ända sedan 1964. Men det är fel – 911:an kom först på tredje plats – tänk igen.

Förra året, 2011, levererade Porsche 116.978 bilar. Överlägsen etta bland modellerna är bilen på bilderna – Cayenne – med 59.873 exemplar. Tvåa blev Panamera med 28.218 sålda bilar och först på tredjeplats hittar vi 911:an med 17.607 bilar. Boxster/Cayenne räknas som en modell och hamnade sist, vilket nog är en överraskning för många, med 11.280 bilar.

Totalt ökade Porsche försäljningen, jämfört med fjolåret, med 21 procent och största ökningen stod faktiskt Cayenne för som gjorde ett lyckat generationsbyte och ökade med hela 49 procent. Porsche går bra även i Sverige, förra året registrerades 490 nya Porsche.

Vi presenterade Porsche Cayenne GTS mera utförligt igår (klicka på länken för att läsa mer) när den nya generationen presenterades. Men Porsche bjöd bara på fem bilder på nya Cayenne GTS, lite småsnålt men så brukar det vara med nya Porschemodeller.

Vi misstänkte dock att det fanns fler bilder och de hittade vi på ett välbekant ställe. Dessa bilder – 40 stycken högupplösta foton – är nu samlade i bildgalleriet nedan.

Nu blev Cayenne GTS ännu snyggare!
52
19