Toyotas nakenchock!

I den här reklamfilmen för Toyota GT 86 får vi serverat grova fördomar om både män och kvinnor. Dessutom nakenhet, breda grussladdar och en mycket speciell humor. Är det här den underligaste reklamfilmen – någonsin – för bilar?
Annons

 

Reklamfilmer för bilar brukar peka iväg mot två huvudspår. Antingen undersköna, lyckliga människor i fantastiska situationer – eller så något fyndigt budskap med en stor portion humor. Allt för att väcka känslor och intresse.

Den här reklamfilmen från belgiska reklamfirman ”Happiness Brussels” beskrivs Toyota GT 86 på ett något annorlunda sätt. Vi får se bilen användas på ett sätt som förmodligen ingen ägare av en Toyota GT 86 skulle utsätta sin bil för, med tanke på mängden stenskott det ger. Vi får se prov på märkligt beteende som belyser en generös mängd fördomar om både män och kvinnor – dessutom bjuds det på några sekunder manlig nakenhet (om du är på jobbet – se till att chefen inte står bakom och tjuvtittar).

Ni läsare är välkomna att dela med er av era åsikter om den här reklamfilmen för Toyota GT 86 i fältet för kommentarer, nedan. I artikelförfattarens topplista för ”underligaste reklamfilmerna någonsin” kommer den här filmen som solklar etta. Hur Toyota kunnat ge grönt ljus för den här reklamen är obegripligt. Men som sagt – vad tycker ni läsare?

Annons
Annons
Rulla till toppen