Mercedes G iTemper – smakfull styling?

Den lettiska pansarbilstillverkaren Dartz vill bredda verksamheten till att även innefatta bilstyling. Nu lanseras den första produkten, en hårdsminkad Mercedes G-klass med gott om gulddetaljer.
Annons

Mercedes G iTemper – smakfull styling?
Ordet subtil är inte det första som poppar upp när man ser Dartz första stylingprodukt. KLICKA PÅ BIDELN FÖR STÖRRE VERSION.

Det lettiska familjeföretaget Dartz har blivit kända för sina bepansrade fordon som, milt uttryckt, kanske inte direkt kan kallas smakfulla. Nu vill man även slå sig in i den lukrativa stylingbranschen. Först ut är en upphottad version av Mercedes trotjänare G-klass/Geländewagen, kallad iTemper.

Mercedes G iTemper – smakfull styling?
Dartz Prombron var det självklara valet för General Admiral Aladeen i filmen The Dictator. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION.

Mercedes G iTemper är bland annat utrustad med guldpläterade 24-tumshjul och den gyllene ädelmetallen återfinns även på lister och stötfångare. I kupén kan passagerarna njuta av exklusiva läderkvalitéer och träslag samt inte mindre än tre iPads.

Dartz planerar att producera 12 exemplar av denna ”gold edition”, samt även 24 ”green edition” och 24 ”orange edition”. Prislappen för dessa hårdstylade terränglimousiner är i dagsläget okänd men den lär vara saftig.

Vad tycker läsarna, bör Dartz fortsätta att jobba med styling och vilken modell borde de i så fall ”förädla” härnäst?

BILDGALLERI:

Annons
Annons
Rulla till toppen