FILM: Koenigsegg skrotas i Need for Speed

Bilspelet ”Need for Speed” ska bli spelfilm och nu har vi fått ett första smakprov. Det bjuds på mycket action och bland annat Koenigsegg Agera, Bugatti Veyron och Lamborghini Sesto Elemento.
Annons

 

”Need for Speed – The Movie”. Jodå, ifall ni inte upptäckt det tidigare är det dags nu – det populära bilspelet Need for Speed ska bli spelfilm och premiärdagen är satt till 14 mars 2014.

Innan dess lär vi få otaliga smakprov och nu ska vi uppmärksamma er på den första trailern för Need for Speed.

Handlingen i Need for Speed är uppbyggd kring streetracern Tobey Marshall (spelad av Aaron Paul) som lurats in i en fälla och hamnat i fängelse. Han fritas dock och ska rentvå sitt rykte – samt ta ut en välförtjänt hämnd – genom att bland annat delta i en biltävling tvärs över USA. Naturligtvis upptäcker skurkarna detta och gör allt för att röja Tobey Marshall ur vägen.

Att det bjuds på mycket action och biljakter i Need for Speed kommer inte som någon överraskning. Förutom skurkar, hjältar och fagra damer finns det också många spännande bilmodeller med i rollistan. Vad sägs om Koenigsegg Agera R, Lamborghini Sesto Elemento, Bugatti Veyron Super Sport, McLaren P1, Ford Mustang (Ford är en av flera samarbetspartners) och den spanska supersportbilen GTA Spano.

Need for Speed har filmats in under 2013 i New York, Los Angeles, San Francisco, Atlanta och Detroit. Regissör för Need for Speed är före detta skådespelaren och stuntmannen Scott Waugh. Som vi kan se i trailern ovan verkar det inte gå så bra för Koenigsegg Agera R i filmen Need for Speed, hoppas det inte var en riktigt bil som rullade!

 

Källa: Need for Speed, IMDB

   

Annons
Annons
Rulla till toppen