Filmmagi: F12 Berlinetta på Laguna Seca

Gillar du bilar? Har du bra ljudanläggning till din dator? MISSA INTE denna film, där en Ferrari F12 Berlinetta ger allt på legendariska Laguna Seca.
Annons

 

Efter att ha producerat en hel del bilfilmer vet vi själva hur svårt det kan vara att fånga motorljud på band. Men Ignition har lyckats väldigt bra med denna uppgift. De bjuder dessutom på ett helt stumt hotlap där det enda som spelas upp är det vansinnigt göttiga motorljudet från Ferraris våldsamma V12-motor.

En rejsig motor med massor av kraft i en gran tourer. Hur går det ihop egentligen? Visst niger bilen vid inbromsning och svajar lite mer än en rå racer, men den verkar gå ganska bra ändå.

Tämligen humorbefriat och resultatinriktat har amerikanska Ignition komponerat en mycket sevärd film om Ferrari F12 Berlinetta. De rabblar siffror och visar stapeldiagram, talar tydligt om funktioner och prestanda.

Men kameramännen och ljudteknikerna har verkligen gjort ett bra jobb. För ljud och bild i den här videon kan man inte få nog av. Se till att ha en stor skärm och en riktig ljudanläggning för maximal njutning när du trycker på play!

Annons
Annons
Rulla till toppen