Tre Lamborghini krockar – och börjar brinna

En bilparad i Malaysia slutade i katastrof. Två Gallardo och en Aventador krockade med varandra på en motorväg och började brinna. När brandkåren kom fram återstod bara förkolnade rester.
Annons

 

Bilbränder är bland det mest otäcka man kan råka ut för. De som upplevt en brand på riktigt vet att man inte har många sekunder på sig innan den lilla branden övergått till en stor brand som både är farlig och omöjlig att släcka.

Uppenbarligen fanns det inte tillräckligt med brandsläckare till hands när de här tre Lamborghini-bilarna krockade med varandra, två Gallardo och en Aventador. Olyckan skedde vid Seremban i samband med en bilparad som transporterade sig från Singapore till Kuala Lumpur i Malaysia.

Vi har väldigt få uppgifter i övrigt om olyckan men det sägs att ingen person fick allvarliga skador och alla hann sätta sig i säkerhet innan bilarna blev helt övertända. När brandkåren kom till platsen återstod bara förkolnade rester och eftersläckning. Lärdom: ha alltid en rejäl pulverbrandsläckare i bilen.

 

Källa: The News Straits Times

Tre Lamborghini krockar – och börjar brinna
Uppenbarligen stötte de tre bilarna ihop med varandra och åtminstone en av dem körde in i mitträcket. Brandsläckare verkar inte ha funnits till hands och bilarna blev snabbt övertända.
Tre Lamborghini krockar – och börjar brinna
Tragiskt att se, tre fantastiska bilar från Lamborghini förvandlade till en rykande hög av metallskrot. Ha alltid en brandsläckare i bilen!
Annons
Annons
Rulla till toppen