Här testkörs ansiktslyfta Audi A7 Sportback

Det är halvtid för Audi A7 Sportback och dags för en uppdatering. Just nu testas en ansiktslyft version på svenska vägar – med baklampor från Lamborghini!
Annons

Här testkörs ansiktslyfta Audi A7 Sportback
Audi ändrar inte på coupéprofilen, men ansiktslyfta A7 får ny strålkastardesign och integrerade avgasutblås. Visst ger baklamporna lite sköna Lambovibbar? Foto: SB Medien
Här testkörs ansiktslyfta Audi A7 Sportback
De smarta Matrix LED-strålkastarna från Audi A8 kommer snart också till A7.

Det har blivit dags för en uppdatering av Audis konkurrent till Porsche Panamera, BMW 6-serie GranCoupé och Mercedes CLS. Som vanligt med Audi blir förändringarna mycket försiktiga – det handlar mer om evolution än revolution.

Audi A7 Sportback får en uppdaterad front med nya strålkastare och annorlunda luftintag. Även bakpartiet får sig en översyn med integrerade avgasutblås och baklampor som ska ge ”Lamborghinivibbar”.

Som tillval finns också Matrix LED-strålkastarna från ansiktslyfta Audi A8. De bygger upp helljuset av 25 lysdioder, där varje individuell diod kan vridas, tonas ned eller stängas av helt. Målet är att föraren alltid ska kunna köra på helljus nattetid utan att behöva blända av för mötande bilar.

Ansiktslyfta Audi A7 Sportback visas upp på Genèvesalongen i vår.

Annons
Annons
Rulla till toppen