Nissan Juke – snyggare nu?

I Nissans monter hittar vi en uppdaterad Juke som fått ny front och en snålare motor. Dessutom kommer galna Juke Nismo RS med 220 hästar!
Annons

Nissan Juke – snyggare nu?
Nissan fräschar upp Juke fyra år efter lanseringen. Vad tycker du om designen? Kommentarsfältet är öppet!
Nissan Juke – snyggare nu?
När Nissan Juke inte är galen nog finns nu också Juke Nismo RS med 220 hästar.

Utbudet av nya bilar har väl aldrig varit större och många biltillverkare har förstått att de måste erbjuda något som sticker ut från mängden. Ett bra exempel är Nissan Juke, som verkligen inte ser ut som något annat. Den har sålts sedan 2010 och det har blivit dags för ett facelift.

Nissan Juke får en ny front med led-strålkastare, nya färger och nya fälgar. Dessutom kan köparna nu skräddarsy sin Juke med personliga detaljer i större utsträckning än tidigare. På insidan bjuder Nissan Juke också på 40 procent mer lastkapacitet tack vare ett omarbetat bagageutrymme.

Men den största nyheten är att 1,6-litersmotorn byts ut mot en turboladdad 1,2-litersmotor på 115 hästkrafter och 190 Nm. Förbrukningen hamnar enligt Nissan på 5,5 l/100 km i tvåhjulsdrivet utförande.

Nissan lanserar också toppmodellen Juke Nismo RS med en 1,6-liters turbomotor på 220 hästar och 280 Nm, större bromsar, diffbroms, aerodynamikpaket, 18-tumsfälgar och sportstolar från Recaro.

Annons
Annons
Rulla till toppen