BMW M3 och M4: Så mycket kostar de nya modellerna

Nu har BMW släppt de officiella priserna för nya M3 Sedan och M4 Coupé. Det är inte billigt att åka M-bil – men nu ingår trots allt en del utrustning.
Annons

BMW M3 och M4: Så mycket kostar de nya modellerna
Nu har BMW M3 och M4 fått svenska prislappar. De är dyrare än föregångaren men då ingår också mer utrustning.

Du som läser nyhetsflödet här på auto motor & sport vet att BMW M3 numera byter namn till M4 – men bara i coupéutförande. Sedanmodellen heter M3 även i fortsättningen. Enkelt, eller hur…?

Nu har BMW släppt de officiella priserna på nya M3 och M4. Jämfört med den tidigare E90-generationen blir nykomlingarna något dyrare, men enligt BMW får de nya modellerna mer utrustning, bland annat M Drive där föraren kan skräddarsy bilens inställningar och enkelt komma åt dem med ett knapptryck.

BMW M3 och M4 får också HiFi-högtalarsystem, regnsensor, kolfibertak, blåtandsuppkoppling och en ny M-stol som standard. Kolfibertaket utgår dock om du väljer soltak. Köpare som gillar att växla själva kan få göra det även i fortsättningen – manuell låda är standard medan dubbelkopplingslådan M DKG är tillval.

Priserna börjar på 686.000 kronor för BMW M3 Sedan och 699.000 kronor för BMW M4 Coupé. Hur mycket nya BMW M4 Cabriolet ska kosta är inte klart – den är ännu inte visad officiellt.

Självklart finns också en välfylld tillvalslista till M3 och M4. Den innehåller bland annat exklusiva M-fälgar, adaptiv M-fjädring och keramiska bromsar. Precis som i M5 och M6 finns också ett ”M Drivers Pack” med förhöjd toppfartsspärr.

Läs alla detaljer om BMW M3 och M4

Annons
Annons
Rulla till toppen