Provsitt Pagani med hjälp av Google Street View

Google Street View har nu lagt till italienska sportbilstillverkaren Pagani som en plats där man även kan titta på insidan. Vad sägs om att ”provsitta” en Pagani Huayra framför datorskärmen?
Annons

Provsitt Pagani med hjälp av Google Street View
Mer Google Street View går det ibland att kliva in i byggnader och senaste nytillskottet för oss bilentusiaster är Pagani Automobili S.P.A. Det går även att kliva in i bilarna och ”provsitta”. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

Idag är det så självklart att vi knappt tänker på det. Men det var inte så länge sedan, 2007, som Google första gången monterade kameror på en bil, höll ned avtryckaren och registrerade alla foton ihop med en GPS-enhet. Med hjälp av Google Street View kan vi idag färdas till nästan vilken plats som helst i världen, via datorskärmen.

Och för oss som gillar bilar har det blivit allt roligare när Google även kliver in i intressanta byggnader och låter oss utforska allt som finns där. Via Google Street View går det till exempel att gå in i Lamborghinis museum och titta på bilarna där.

Senaste nytillskottet är italienska sportbilstillverkaren Pagani Automobili S.P.A. där vi kan gå in i utställningshallen och även titta in i Pagani Zonda Cinque Roadster och Pagani Huayra. Knappa in ”Pagani Automobili S.P.A.” i Google-sökfältet så kommer du rätt.

Förutom att titta på utsidan av Paganis fabrik, och insidan, finns det även möjlighet att lägga till foton och i skrivande stund finns det ett 50-tal foton på Pagani. Hur kul som helst men gör inte det här på jobbet, då kan det flyga iväg hur mycket arbetstid som helst på ren nöjessurfning.

Om ni läsare har fler tips på bilrelaterade, kul områden som man kan hitta på Google Street View får ni gärna tipsa oss andra i kommentatorsfältet nedan.

Annons
Annons
Rulla till toppen