Hur vill du att testerna ska se ut?

Biltesterna är tidningens ryggrad, där vi vill ge en djup och bra bild av de mest intressanta bilarna. Men vi har också provkörningar som inte är lika djupgående och därmed inte lika tidskrävande. Vad är mest intressant för dig? Prioriterar vi rätt? Hur vill du ha testerna? Hjälp oss göra tidningen och testerna bättre!
Annons

Hur vill du att testerna ska se ut?
Testerna kräver massor av tid och tankemöda – medan provkörningarna inte är riktigt lika djuplodande. Vilket föredrar du – tester eller provkörningar. Och hur kan dessa bli ännu bättre.

Biltesterna är auto motor & sports hjärta. Vi lägger ner ner massvis med tid, passion och tankemöda på dem. I biltesterna vill ge en djup och bra bild av de mest intressanta bilarna.
Våra trogna läsare vet att ”testerna” skiljer sig från tidningens ”provkörningar”, som inte är lika djuplodande, tidskrävande och därmed inte heller ger lika detaljerade svar.
Men prioriterar vi helt rätt? Vad är mest intressant för dig – tester eller provkörningar? Och hur ska biltesterna se ut, vilka bilar, vilka ronder osv…

Hjälp oss trimma biltesterna ännu mer!

Svara på undersökningen här!

Annons
Annons
Rulla till toppen