F1-bil och lastbil i episkt stunt

Så här i F1-test-tider kan vi naturligtvis inte låta bli att tänka på den här helt fantastiska filmen. Lotus F1-bil sida vid sida med en lastbil. Vad som händer sedan är inte bara ett världsrekord, det är helt vansinnigt och sjukt snyggt också.
Annons

Till glädje för många av oss har Formel 1-säsongen äntligen startat. En efter en presenterar teamen årets bilar och därtill har de första F1-testerna i Jerez inletts. Thomas Berggren finns på plats i Jerez och rapporterar dagligen. Här hittar du även presentationerna av säsongens nya F1-bilar. (Läs mer här.)

Lotus, som hade en tung säsong
2014, och som ännu inte visat några imponerande resultat med sin nya
en-nosiga bil
 kan dock glädja sig åt att ha gjort en av världens absolut coolaste F1-filmer. En F1-Lotus sida vid sida med en lastbil. Vad som händer sedan är inte bara ett världsrekord, det är onekligen ashäftigt. Kan nästan inte beskrivas i ord, måste ses, vilket du gör ovan. (Men det inkluderar ett hopp som är över 25 meter långt.)

I lastbilen sitter den amerikanske stuntman Mike Ryan, känd för sina lastbils-gymkhana-filmer och körningar upp för Pikes Peak. Se nedan.
Vid ratten i F1:an sitter stuntförare Martin Ivanov, Pastor Maldonado, fick tydligen inte förtroendet… 

Annons
Annons
Rulla till toppen