Volvo In-car Delivery nu även i Stockholm

Kort före jul kunde man som Volvo-kund i Göteborg få sina matvaror levererade direkt till bilen. Nu blir tjänsten tillgänglig även för Volvo-ägare i Stockholmsområdet.

Nu kan även Volvo-ägare i Stocholm få sina varor levererade direkt till bilen.

Sedan en tid tillbaka kan Volvo-kunder i Göteborgsområdet utnyttja tjänsten "Volvo on Call" och få varor från vissa butiker levererade direkt till bilen. Med start idag, 18 januari, kan tjänsten användas även i Storststockholm.

Det fiffiga är att varorna skickas direkt till bilen, man behöver alltså inte vara hemma för att ta emot varorna personligen.

"Vi är inte intresserade av teknik för teknikens skull. Om tekniken inte gör kundens liv enklare, bättre eller roligare är den inget för oss", Connectivity manager på Volvo Car Sverige. 

Volvo In-car Delivery bygger på användningen av en digital nyckel som kan öppna och stänga bilen en gång. Volvo-ägare måste prenumerera på tjänsten Volvo On-Call. Därefter kan de enkelt beställa livsmedel, få ett meddelande om att leveransen har gjorts och bara köra hem med den.

Tjänsten i Stockholm är för närvarande endast tillgänglig med nätbutiken Mat.se.

Relaterade artiklar

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Detta är teknik som skulle underlätta min vardag.
65
25

Mer att läsa

Idag
Får man krossa rutan i en varm bil för att rädda en hund?
  • Quiz: Hur mycket kan du om bilteknik?
    Som bilnörd vet du förstås vilken modell som var först med turboladdning, eller vilka bilar som styr med bakhjulen. Men det blir svårare än så – glöm inte att utmana polarna!
Igår
Bakom kulisserna på The Grand Tour: "Lät så när vi hyrde den"