ANNONS

När du har bråttom hem till Djursholm för att fira fredag

Det är fredag och det är första lönen efter årets fattigaste månad. Eller fattig och fattig... Men du har inte vaskat champagne sedan nyår och inte varit i Cannes heller. Så nu är det bråttom hem till "Djursan" att fira fredag...

Se filmen när driftingesset Jim Millard bränner gummi med den majestätiska Rolls-Royce Ghost.

Skämt och sido, men veckans skönaste dag är här – det måste man fira. Och hur gör man det bättre än med en Rolls på drift...?!

Vem älskar inte att se
en Rolls-Royce Ghost in action (Mikael Persbrandt gör det definitivt). Att se den drifta är både mäktigt och märkligt. Här ser vi Jim Millard bränna loss ordentligt. 
"Bilen är fantastiskt för sin storlek och vikt. Detta är en av de roligaste upplevelser jag har haft med en bil", säger han. 

Till oss som egentligen vill höra motorsång och däcksljud skriver Millard att bilen var så tystlåten att ljudet inte räckte hela vägen fram till kameran. "Och däckskriket, var just däcksskrik, därför fick det bli musik som bakgrundsljud." 

Nu till det viktigaste – skynda hem att fira fredag, var ni än bor, vilken bil ni än kör!

Trevlig fälg på er alla! 

auto motor & sport
ANNONS

Felmeddelande


Gå tillbaka?


Ett fel har uppstått på sidan du försökte besöka. Läs först felmeddelandet ovan som beskriver vad som hänt.
Om du inte förstår felmeddelandet eller felet återuppstår trots att du följt instruktionerna så uppskattar vi om du kan ge oss en beskrivning av vad du gjorde när felet uppstod så att vi enklare kan felsöka.

Tryck på knappen nedan för att kontakta vår support.
Kontakta support


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på automotorsport.se. Om cookies på automotorsport.se.