ANNONS

När du har bråttom hem till Djursholm för att fira fredag

Det är fredag och det är första lönen efter årets fattigaste månad. Eller fattig och fattig... Men du har inte vaskat champagne sedan nyår och inte varit i Cannes heller. Så nu är det bråttom hem till "Djursan" att fira fredag...

Se filmen när driftingesset Jim Millard bränner gummi med den majestätiska Rolls-Royce Ghost.

Skämt och sido, men veckans skönaste dag är här – det måste man fira. Och hur gör man det bättre än med en Rolls på drift...?!

Vem älskar inte att se
en Rolls-Royce Ghost in action (Mikael Persbrandt gör det definitivt). Att se den drifta är både mäktigt och märkligt. Här ser vi Jim Millard bränna loss ordentligt. 
"Bilen är fantastiskt för sin storlek och vikt. Detta är en av de roligaste upplevelser jag har haft med en bil", säger han. 

Till oss som egentligen vill höra motorsång och däcksljud skriver Millard att bilen var så tystlåten att ljudet inte räckte hela vägen fram till kameran. "Och däckskriket, var just däcksskrik, därför fick det bli musik som bakgrundsljud." 

Nu till det viktigaste – skynda hem att fira fredag, var ni än bor, vilken bil ni än kör!

Trevlig fälg på er alla! 

auto motor & sport
ANNONS

Felmeddelande


Gå tillbaka? Kontakta oss


Vi använder cookies för att personalisera innehåll och annonser, för att använda sociala medier-funktionalitet samt för att analysera besökstrafiken. Vi delar data med sociala medier, annons och analyspartners vilka kan kombinera datan med annan information som du delat med dom. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies som beskrivs i våra villkor.