Bilder på ny Ford Bronco får amerikanarna att gå i spinn

Nyligen hade Volvo V90 premiär – och intresset för den nya folkhemskombin fick servrarna att gå på knäna här på automotorsport.se. Dessa bilder knäcker just nu amerikanska servrar. Så här vill amerikanarna att deras folkhemsbil ska se ut.

Här är bilden på den Ford Bronco som många amerikanare vill se göra comeback. Illustration: Bronco6G.com

Vi vet att Ford planerar en suv-attack. Och många tror att det klassiska namnet Bronco då kommer att återuppstå. En ikon bland de tunga amerikanska suvarna. Frågan är: Hur kommer den se ut?

På ett forum, Bronco6G.com, hittar vi bilder på hur den återuppståndna bilen skulle kunna se ut. Och bilderna river applåder och hurrarop som nästan hörs hela vägen över Atlanten.  

På bilderna ser vi en Bronco som blandar ett historiskt robust utseende med design från Fords nyare formspråk. 

"Vårt idé av nästa generations Bronco har ett modernt rambygge och en fyrkantig, tuff, "utan krusiduller"-design med fokus på användbarhet och fin off-road-kapacitet", skriver administratören på forumet.

Fet Ford Bronco. Tycker du att Bronco ska göra comback i den här skepnaden? Illustration: Bronco6G.com

Bilderna valsar nu runt på många amerikanska bilsajter, och det går inte att ta mista på att många Bronco-fans tycker att den ska se ut precis så. Ändå finns det de som tror att Ford kan välja att skippa retro-looken till förmån för form och design och bättre matchar de nuvarande uppställningen. 

Och viktigast, även om många tror och hoppas på en Bronco-comeback, är det inte officiellt bekräftat från Ford håll. När Fords försäljning- och marknadsföringschef Mark LaNeve tidigare i år presenterade företagets suv-strategi nämndes till exempel inte Bronco. 

Den kommande suv-attacken förväntas dock med säkerhet innehålla en Lincoln-suv, minst en modell med någon form av elektrifiering, en mini-suv, samt en global modell som inte är avsedd för den amerikanska marknaden. 

Ford Bronco, back in the days.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Om Ford Bronco gör comeback i den här skepnaden vill jag ha den!
930
445