Vill du jobba med Jeremy Clarkson – nu har du chansen!

Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May söker bilnördar till sitt nya projekt, Drivetribe. Ta chansen att bli nästa "Clarkson" – sök här!
Annons

Vill du jobba med Jeremy Clarkson – nu har du chansen!
Är du nästa Clarkson, Hammond eller May? Ta chansen att bli en del av deras nya projekt, Drivetribe.

Som vi har skrivit tidigare har Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May ett nytt projekt på gång, alltså förutom sin nya tv-show Grand Tour. Projektet heter Drivetribe och Clarkson beskriver det som ”youporn fast med bilar”, andra skulle nog kalla det ett bilforum.

I en film på facebook, se nedan, diskuterar trojkan vilka som ska få chansen att bli en Tribe-ledare, och en kvinnlig bilpoet ligger bra till. Eller inte…

DriveTribe söker helt enkelt passionerade bilnördar som kan fylla sajten med innehåll. Clarkson, Hammond och May vill ju inte behöva göra allt jobb själva….

Kravet är att kunna skriva (förmodligen avses engelska, även om det inte står så uttryckligen), fota, filma och skapa bra historier.

Du som känner dig träffad kan i så fall bli en ”Tribe-ledare”, det vill säga du får din egen kanal på Drivetribe, som du fyller med innehåll som speglar din motorpassion. 

För att söka ”jobbet”, det finns ingen information om lön eller annan ersättning, skickar du dina bästa idéer och ditt bästa arbetsprov till DriveTribe, länk finns på sajten.

Annons
Annons
Rulla till toppen