Spionfilm på maskerad Volvo – är det nya XC60

En auto motor & sport-läsare var snabbt framme med kameran när han närmade sig en maskerad bil på vägen mellan Gävle och Rörberg.
Annons

Spionfilm på maskerad Volvo – är det nya XC60
Den över delen i bilden kommer från en illustration från Radovan Varicak. Klicka på bilden för fler bilder och mer info om nya Volvo XC60.

auto motor & sport-läsaren Fredrik Melin fick syn på en maskerad bil mitt i en kortege av Volvobilar. Fredrik undrar om det kan vara nya Volvo XC60?

Vi kan naturligtvis inte vara 100 procent säkra, men allt tyder onekligen på det. Att det är en suv råder ingen tvekan om. Även storleksmässigt ser den ut att matcha XC60. Andra element som indikerar att det är nya XC60 är bland annat laddluckan på den främre skärmen på förarsidan samt kilformen på den bakersta sidorutan. Man kan även ana Tors hammade på främre strålkastaren samt de Volvo-typiska bakljusen.

Premiären av Volvo XC60 ligger nu mycket nära. I mars räknar vi med premiär, sannolikt några dagar före det att bilsalongen i Genève slår upp portarna, vilket sker den 9 mars.

• Fler bilder och alla fakta och om nya Volvo XC60 i vår artikel från auto motor & sport nr 26-2016 – läs här!

 

Annons
Annons
Rulla till toppen