Nominera till Ba(r)ndagen – eller var med själv!

Det finns ett bilevent som handlar om mer än att bara köra fort, och det är Ba(r)ndagen – ett välgörenhetsevent riktat mot barn som har haft en alldeles...
Annons

Nominera till Ba(r)ndagen – eller var med själv!

Det finns ett bilevent som handlar om mer än att bara köra fort, och det är Ba(r)ndagen – ett välgörenhetsevent riktat mot barn som har haft en alldeles för tuff start på livet, till exempel i form av sjukdom, olycka, psykiskt lidande eller något annat.

Ba(r)ndagen går ut på att dessa barn och deras familjer får VIP-behandling för en dag. Barnen får välja och vraka mellan alla häftiga sportbilar på en bana, där också bilägarna själva är med.

Läs mer om Ba(r)ndagen – och varför den är så viktig – i Peder Karlssons blogginlägg.

Så här kan du hjälpa till

• Har du en sportbil eller känner du någon som du tror skulle tycka detta var roligt? Hör av er till barndagen@racingrascals.se och be om en inbjudan. Det kommer vara det bästa du har gjort, det kan jag garantera. Om du inte tror mig så fråga någon av dem som har varit med tidigare. Eller ännu lättare, titta på filmen från förra året, så förstår du själv.

• Känner du ett barn som passar in på beskrivningen ovan? Kolla in Nomineringssidan på Racing Rascals hemsida och dra ett nomineringsmail. Vem vet, med lite tur sitter den du nominerar och skriker av glädje i en Porsche om några veckor.

Annons
Annons
Rulla till toppen