Cristiano Ronaldo visar sin nya Bugatti Chiron

Fotbollsproffset Cristiano Ronaldo är en av världens mest välbetalda idrottsmän. Enligt Forbes tjänade Ronaldo 700 miljoner kronor under 2016 och med över 100 miljoner följare...
Annons

Fotbollsproffset Cristiano Ronaldo är en av världens mest välbetalda idrottsmän. Enligt Forbes tjänade Ronaldo 700 miljoner kronor under 2016 och med över 100 miljoner följare på Facebook och 40 miljoner på twitter är han den mest uppmärksammade idrottsmannen.

Med en ålder på 32 år närmar sig förmodligen ett slut på fotbollskarriären för Cristiano Ronaldo. Men när han drar sig tillbaka kan han mycket väl samlat ihop en förmögenhet som gör honom till den första fotbollsmiljardären i dollar räknat.

Med dessa inkomster och ett stort bilintresse är det kanske inte så förvånande att Cristiano Ronaldos senaste tillskott är en Bugatti Chiron. Den står bredvid hans Veyron. Och hans Lamborghini Aventador, Ferrari 599 GTB Fiorano, Audi R8 och … ja, listan kan göras lång.

Cristiano Ronaldos Bugatti Chiron har fått några personliga detaljer, förutom lacken i silvermetallic och mörkblått. Nackstöden har broderats med logotypen ”CR7”, ett varumärke som används allt mer av Ronaldo.

I filmen från Instagram nedan ser vi Cristiano Ronaldo ta en provtur i sin nya Chiron med sonen Cristiano junior. Ronaldo har även varit med i Bugattis marknadsföring.

 

New animal in the building Bugatti Chiron 🎉🎉🎉✌️👌✈️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo visar sin nya Bugatti Chiron
Cristiano Ronaldo visar sin nya Bugatti Chiron
Annons
Annons
Rulla till toppen