Prylkoll: Stressa Mercedes, skippa sladdkaos och renare bil

Premium Vi klämmer och känner på nya prylar!

Full koll i backspegeln

YI Mirror Dash Camera. Kameror i bilen ger extra trygghet på vägen. I den här smarta anordningen sitter den framåtvända kameran i en modul som monteras över bilens innerbackspegel, och den har en inbyggd skärm där man kan se video från den bakåtvända kameran. Resultatet blir en kombinerad backkamera och trafiksäkerhetskamera. Systemet har också en inbyggd krocksensor och sparar video från en olycka automatiskt.

PRIS: 1 190 kr
LÄS MER: www.mistore.se


Stressa din Merca!

Brabus motortrimning. Brabus är en verklig auktoritet när det gäller att få Mercedesbilar att gå fort. De erbjuder mjuk- och hårdvara för att stressa redan snabba Mercor ännu mer. Vad sägs till exempel om 365 hk och 460 Nm i AMG A 35 eller, ännu hellre, 800 hk och 1 000 Nm i AMG GT 63 S? Till råga på allt erbjuder de garanti på grejerna i tre år eller 10 000 mil. 

LÄS MER: www.brabuscenter.se


Bort med sladdarna

Re-stream CarPlay adapter. Hör du till dem som anser att sladdar och trassel inte är ett välkommet inslag i det moderna livet, men som trots det har en bil som inte stödjer trådlös Carplay? Då har Re-stream lösningen för dig. Med dongeln inkopplad i bilens USB-port kan du använda Carplay precis som vanligt, utan att behöva bekymra dig om att koppla in telefonen. 

PRIS: 1 995 kr
LÄS MER: www.eftermontering.se


 

Ren bil på svenska

Pure:est bilvård. Det är alltid roligt när det dyker upp svenska märken i en internationellt dominerad bransch. Bilvårds-företaget Pure:est drivs av kollegorna Alex och Calle, och de har tagit fram ett sortiment av bilvårdsprodukter som är precis som de vill ha dem. I utbudet finns allt från bilschampo och fälgrengöring till lädervård och vax. Fler spännande produkter utlovas under året. 

LÄS MER: www.pureest.se


Koppla upp bilen

Telia Sense. Med ett abonnemang och en liten dosa som kopplas in i bilens OBD2-uttag kan du med den här tjänsten från Telia låta din bil bli en del av "sakernas internet", IOT. Den förser din bil med ständig internetuppkoppling, wifi, möjlighet att läsa av felkoder på distans, bli påmind om att betala parkeringsavgiften, se körjournaler och så vidare. Du kan också välja att skicka dina kördata till försäkringsbolaget och få lägre premier om du kör lugnt och sansat.  

PRIS: 62 kr/mån (24 mån)
LÄS MER: www.telia.se