Audi A4 och Mercedes C-klass – billig lyx!

PREMIUM Premiumbilar till budgetpris? Ja, tio år gamla Audi och Mercedes kan ge billiga mil med lite lyxkänla - om man hittar bra exemplar. Ägarbetygen avslöjar det svaga punkterna hos A4 och C-klass. Detta är två äldre som fortfarande har mycket att ge.
Annons

Aldrig mer! så säger ett par Audi A4 och Mercedes C-klass. De är besvikna på kvalitetsnivån hos dessa föregivna premiumbilar, men också på nonchalanta märkesverkstäder. Dessbättre hör dessa reaktioner till undantagen i vår begagnatenkät 

• Köp eller logga in för att läsa begagnattestet av Audi A4 och Mercedes C-klass 
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 9-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 
Bonus: Alla som sätter betyg har chans att vinna en prenumeration på auto motor & sport.

 

 

Aldrig mer! så säger ett par Audi A4 och Mercedes C-klass. De är besvikna på kvalitetsnivån hos dessa föregivna premiumbilar, men också på nonchalanta märkesverkstäder. Dessbättre hör dessa reaktioner till undantagen i vår begagnatenkät.

Läs begagnattestet av Audi A4 och Mercedes C-klass 
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 9-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 
Bonus: Alla som sätter betyg har chans att vinna en prenumeration på auto motor & sport.

Annons
Annons
Rulla till toppen