TEST: Volvo XC60 mot Volvo XC70

Premium I väntan på nya XC90 säljer Volvos stora suvmodeller som smör i solsken – men vad skiljer dem åt? Det mesta förutom järnmärket i fronten, visar det sig. Vi testar Volvo XC60 och XC70 mot varandra.

TEST: Volvo XC60 mot Volvo XC70

Volvo XC70 är en briljant bil, så dess försäljningsframgångar är inte alls oförtjänta. XC60 är av en helt annan natur. Framtagen som ett mer kompakt alternativ till XC90 blev den en omedelbar framgång och är sedan länge den mest sålda suven i Sveige. Inte heller det oförtjänt på något vis. Men vilken av den är bäst vid en duell. Vi testar.

• Köp eller logga in för att läsa testet av Volvo XC60 mot Volvo XC70
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Volvo XC70 är en briljant bil, så dess försäljningsframgångar är inte alls oförtjänta. XC60 är av en helt annan natur. Framtagen som ett mer kompakt alternativ till XC90 blev den en omedelbar framgång och är sedan länge den mest sålda suven i Sveige. Inte heller det oförtjänt på något vis. Men vilken av den är bäst vid en duell. Vi testar.

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.