TEST: BMW i3, Nissan Leaf, Renault Twizy, Smart ED, Tesla Model S och VW e-Golf

Premium Sex elbilar i ett tufft räckviddstest. Vi mäter under stekhet sommar och bister vinter. Förbrukning och räckvidd på motorväg. Dessutom en körcykel för blandad körning. Observera tillägget i detta testet, de tre sista sidorna ingick inte i testet, nr 19.

TEST: BMW i3, Nissan Leaf, Renault Twizy, Smart ED, Tesla Model S och VW e-Golf

Räckvidden hos elbilarna är numera såpass bra att de allra flesta kan leva med en. Men vilken lever man bäst med året om? Vi testar BMW i3, Nissan Leaf, Renault Twizy Snart Fortwo Brabus Electric Drive, Tesla Model S och VW e-Golf, E-Up får ursäkta, med det är faktiskt Golf som är den verkliga storsäljaren. 

• Köp eller logga in för att läsa testet av elbilar
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 19-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Räckvidden hos elbilarna är numera såpass bra att de allra flesta kan leva med en. Men vilken lever man bäst med året om? Vi testar BMW i3, Nissan Leaf, Renault Twizy Snart Fortwo Brabus Electric Drive, Tesla Model S och VW e-Golf, E-Up får ursäkta, med det är faktiskt Golf som är den verkliga storsäljaren. 

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 19-2014. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.