Vi provkör Lexus grymma M4-utmanare

PREMIUM Trodde du att sugmotorn var död? Inte om vi frågar Lexus. Mellanklassens argaste segment får nytt liv när Lexus RC F glider in med högkompad V8 – utan turbo. Och som den låter… Här är tre anledningar att välja den istället för BMW M4.
Annons

Ska jag sammanfatta Lexus FC F med ett ord blir det, briljant. Den är ROLIG att köra. Inte snabbast på Ringen, inte lättast på vågen utan bäst på det som räknas: den är kul. Det säger vår testförare, Fredrik Langendorf.

• Köp eller logga in för att läsa provkörningen av Lexus RC F
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 1-2015.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Observera: Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Ska jag sammanfatta Lexus FC F med ett ord blir det, briljant. Den är ROLIG att köra. Inte snabbast på Ringen, inte lättast på vågen utan bäst på det som räknas: den är kul. Det säger vår testförare, Fredrik Langendorf.

Provkörningen av Lexus RC F kommer från auto motor & sport nr 1-2015.

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Observera: Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Annons
Annons
Rulla till toppen