BEG: Redaktionen väljer 15 bästa suvköpen

Premium Beväpnade med ägarnas betyg på sina bilar har vi valt ut våra 15 favoritköp i den alltmer vildvuxna suvfloran. Här är de bästa begagnade suvköpen. Och några som du ska hålla dig borta från.

Suvar är omåttligt populära. Och varför inte, de är stora, säkra och inte nödvändigtvis miljösvin längre. Här väljer redaktionen de 15 bästa suvköpen baserat på sina expertkunskaper, läsarnas synpunkter på vad som är viktigast med en suv och ägarnas betyg.

• Köp eller logga in för att läsa reportaget om de 15 bästa begagnade suvköpen
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 4-2015.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

 

Suvar är omåttligt populära. Och varför inte, de är stora, säkra och inte nödvändigtvis miljösvin längre. Här väljer redaktionen de 15 bästa suvköpen baserat på sina expertkunskaper, läsarnas synpunkter på vad som är viktigast med en suv och ägarnas betyg.

Reportaget om de 15 bästa begagnade suvköpen kommer från auto motor & sport nr 4-2015.

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.