Zlatans Volvo-film ”Made By Sweden”

I lördags var det premiär för Volvos nya reklamfilm "Made By Sweden" med fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović. Tillsammans har Zlatan och Volvo skapat en hyllning till Sverige. Se den här på automotorsport.se!

Uppdatering 25/1: Nu är filmen officiell – se den här ovan.

Som vi kunde berätta i förra veckan har Volvo Cars fått blodat tand efter samarbetet med Swedish House Mafia och ska nu göra en ny film. Volvos nya reklamfilm heter "Made By Sweden" och i den samarbetar Volvo med fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović.

Volvofilmen "Made By Sweden" premiärvisades i lördags, 25 januari, på Volvos hemsida och hos TV4. Filmen gick även att se hos vissa utvalda Volvohandlare tidigare under lördagen.

Enligt Volvos marknadskommunikationschef Per Carleö var det ett givande samarbete med Zlatan Ibrahimović. Zlatan fick idén att engagera den framgångsrika musikproducenten Max Martin till Volvos film och det räckte med ett telefonsamtal från fotbollsstjärnan för att Max Martin skulle ställa upp:

"Det var innan inspelningen, vi hade ett möte med Zlatan i Paris och då kom ämnet upp," säger Per Carleö i en intervju med Aftonbladet. "Innan vi ens hade kommit ut till flygplatsen så hade Zlatan ringt Max Martin och fått med honom på projektet."

Zlatan Volvo nationalsång

Zlatan och Max Martin har skrivit en ny nationalsång och nu ska fotbollsstjärnan sjunga, för första gången. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

I en exklusiv intervju med DI Weekend berättar Zlatan Ibrahimović att han är stolt över att vara svensk och lagkapten i fotbollslandslaget. Men det har "aldrig klickat" att sjunga den svenska nationalsången, berättat Zlatan. Därför har han och Max Martin gjort en ny nationalsång, som Zlatan ska sjunga i Volvos film "Made By Sweden" på lördag.

‪"Det här projektet är något som jag har gjort med hjärtat," säger Zlatan Ibrahimović. "Jag har alltid älskat bilar, och när man har familj är Volvo det perfekta valet. Att göra den här hyllningen till Sverige är ett minne för livet. Resultatet, med den nya versionen av nationalsången, känns helt magiskt.‬"

"Sverige betyder mycket för Volvo, och vice versa," säger Anders Gustafsson, vd på Volvo Personbilar Sverige. "Med Made by Sweden vill vi hylla Sverige och visa på den innovationskraft som ligger bakom att Volvo är ledande inom områden som säkerhet, miljö och design. Att vi gör den här hyllningen tillsammans Zlatan och Max Martin är något som vi är mycket stolta över."

 

Zlatan Volvo nationalsång ”Made By Sweden”

"Made By Sweden" har spelats in av Volvo Cars i ett projekt med fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović och musikproducenten Max Martin. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

   
Det här ser lovande ut, ser fram emot Volvofilmen med Zlatan!
638
203