Lamborghini Huracan kraschar i 333 km/h – blir totalskrot

Den här filmen är riktigt, riktigt otäck. Polisen i Ungern släppte nyligen filmen som visar hur en Lamborghini Huracan kraschar i 333 km/h på motorvägen, blir totalskrot och börjar brinna. Mirakulöst nog lyckas föraren få ut sin passagerare innan elden slukar honom.

När en bil färdas i över 300 km/h, då är det vansinniga krafter som släpps loss om något går galet. I den här filmen går det väldigt galet, nästan så galet det kan gå (ingen omkom).

Den knapphändiga information vi fått berättar att olyckan med Lamborghini Huracan skedde redan 5 september förra året. Men av någon anledning, förmodligen för att varna för vansinneskörning på allmän väg, så har polismyndigheten i Ungern valt att publicera filmen som uppenbarligen spelades in av passageraren.

Som vi kan se är hastigheten väldigt hög när föraren mister kontrollen över bilen och först kör in i mitträcket till vänster, studsar över på högersidan och sedan förvandlar det räcket till något som påminner om överkokt spaghetti. Föraren tar sig ut ur bilen och lyckas dra ut passageraren innan Lamborghinin blir övertänd och brinner upp. Båda förs till sjukhus med allvarliga skador, men deras hälsotillstånd idag är okänt.

 

Missa inte denna film:

Nascar-olycka ledde till rullning och masskrasch

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Det är bara att buga för Lamborghini som konstruerat en bil med hög säkerhet.
432
67