Volvo räddar julfriden tillsammans med PostNord och Lekmer

Julen är en härlig högtid men den innebär också en hel del stress, inte minst för barnfamiljer. Volvo Cars värnar julefriden i ett nytt samarbete med PostNord, Lekmer.se och Mat.se. Leveranser av paket sker direkt till den parkerade bilen och PostNord kan låsa upp och stänga bilen med en digital nyckel.

Volvo räddar julfriden tillsammans med PostNord och Lekmer
Transportföretaget PostNord kan lokalisera den parkerade bilen och både låsa upp och stänga. Smidig tjänst som sparar tid i jul.

Allt fler handlar sina julklappar online för att slippa trängsel och köer i butikerna när alla andra också ska köpa sina presenter. Men det innebär ändå att man ska ta sig till ett utlämningsställe och i många fall vingla iväg med skrymmande paket. Skulle det inte vara smidigt om tomten kunde leverera paketen direkt till din bil, när den står parkerad vid jobbet?

Volvo Cars har öppnat för den här möjligheten förut för de bilägare som har tjänsten "Volvo on Call". Då införde Volvo sin digitala nyckel och anslöt Linas Matkasse till en leveranstjänst. Fraktföretaget kan lokalisera den parkerade bilen och både låsa upp och stänga bilen efter leverans.

Nu utökas tjänsten "Volvo In-car Delivery" till att även omfatta logistikföretaget PostNord samt onlinebutikerna Lekmer.se och Mat.se. Därmed kan leveranser av leksaker, presenter och julmat ske direkt till den parkerade bilen.

"Julen är härlig – men ärligt talat är det också en mycket hektisk tid för många familjer. Den här tjänsten gör julen lite enklare. Volvo In-car Delivery är ett konkret bevis på att uppkopplade bilar kan användas för att spara tid och göra livet lite lugnare för oss människor," säger Björn Annwall, marknadsdirektör på Volvo Cars.

I ett första skede är tjänsten Volvo In-car Delivery något som ska erbjudas Volvoägare i Göteborgsområdet. Men Volvo har för avsikt att bygga ut tjänsten i Sverige och andra länder. Utbudet av varor ska utökas och fler samarbeten med andra företag är på väg. Uppkopplade bilar öppnar upp för nya tjänster som gör livet lättare för bilägaren.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Enbart den här tjänsten kan få mig att överväga en Volvo!
53
44