Laddhybrider

Bluffen: Laddhybrider släpper ut mer

EU har synat laddhybrider och konstaterar att de är något av en miljöbluff. Verkliga mätningar från över 600 000 bilar visar att koldioxidutsläppen är drygt 3,5 gånger högre än officiella WLTP-siffror. Även förbrukningen är långt över den angivna.

Bentley skjuter upp första elbilen

Den första elbilen får vänta – nu satsar både Bentley och Aston Martin på hybrider. ”En mycket högre efterfrågan”, säger Aston Martins ordförande.
laddhybrid Ferrari

Dags att köpa laddhybrid?

PREMIUM Försäljningen av elbilar svajar – då hugger laddhybriderna tillbaka. Högre lönsamhet för tillverkarna, lång räckvidd och ingen räckviddsångest lockar. Är det smarta val?

Nya AMG E-Klass som laddhybrid

Vad får du för en treliters sexa och eldrift? Räcker runt 600 hästar och en 0–100-tid snabbare än du hinner komma på ett svar? Nya AMG E-Klass imponerar.
Volvo XC90 Recharge provkörning

PROV: Volvo XC90 Recharge

PREMIUM Volvo XC90 som laddhybrid är ingen ny företeelse på svenska vägar men den har under tiden fått både större och smärre uppdateringar. Hur bra köp är XC90 år 2024?

Nya Tiguan eHybrid är beställningsbar

Nu behöver du inte vänta längre – orderböckerna för nya Volkswagen Tiguan eHybrid är öppna. Och den elektriska räckvidden har nästan fördubblats.
Rulla till toppen