Prylkoll: Rensa luften och blocka biltjuven!

Vi klämmer och känner på nya prylar – och du som ams-läsare får 20 procents rabatt på stöldskydd!
Annons

Tipsa oss!

Har du någon pryl som du är nyfiken på? Mejla: redaktionen@automotorsport.se


Prylkoll: Rensa luften och blocka biltjuven!

Rensa luften!

De flesta biltillverkare rekommenderar att kupéfiltret byts ut vid omkring 2.000 mil, för att luften i kupén ska hållas fräsch. Men med ett tvättbart K&N-filter behöver det inte bytas alls – det behöver bara rengöras, och sedan kan det användas igen.

K&N bygger sina tvättbara filter för att hålla under bilens hela livslängd och de har tio års garanti. Bra för miljön, bra för plånboken.

LÄS MER: knfilters.com


Prylkoll: Rensa luften och blocka biltjuven!

Blocka biltjuven!

Många moderna bilar har trådlösa nycklar som kan ligga kvar i fickan hela tiden. Det är praktiskt – även för tjuvarna. Med en signalförstärkare kan de stjäla din bil från tomten medan nycklarna ligger inne i hallen.

Lyckligtvis har ett gäng gymnasieelever från Helsingborg lösningen: Ett nyckelfodral som blockerar
RFID-signalen och omöjliggör manövern.

Rabatt! Prenumeranter och premiummedlemmar på webben får 20 procent rabatt.

PRIS: 99 kr
LÄS MER: keysaver.se


Prylkoll: Rensa luften och blocka biltjuven!

I fall att…

Okej, det här är inte den mest spännande prylen du kan köpa till bilen. Men om olyckan skulle vara framme kan det komma att bli den mest essentiella – faktum är att alla bilar borde vara utrustade med ett första hjälpen-kit. Den här väskan från Clas Ohlsson innehåller allt från sårtvätt och kompresser till fästingplockare och druvsocker. En investering som faktiskt kan rädda liv. 

PRIS: 249 kr
LÄS MER: clasohlsson.se


Prylkoll: Rensa luften och blocka biltjuven!

Inbyggt extraljus

Stora, skrymmande extraljus är ute. För varför ska man ha det, när man kan få ut mer än 19 000 lumen ur en inbyggd, modellanpassad och aerodynamisk LED-ljusramp i stället? Vision X gör ljusramper till en uppsjö av olika bilmodeller. De får vägen framför bilen att bada i ljus, samtidigt som de knappt syns när de är avstängda.

PRIS: Ca 10 000 kr
LÄS MER: rindab.se


Prylkoll: Rensa luften och blocka biltjuven!

Gissa siffran

Vet du hur många magar en kamel har? I så fall kommer du förmodligen glänsa i det här nya frågesportspelet från svenska MIG. Tänk spelet Geni, men svaren på alla frågor är en siffra mellan 0 och 100, och den som gissar närmast vinner. Perfekt för att fördriva tiden under långa bilresor, eller för de som är fast i hemmakarantän och inte får gå ut.

PRIS: 299 kr
LÄS MER: playmig.com

Annons
Annons
Rulla till toppen