Svåra valet: Audi A5 coupé, Cab eller Sportback?

Med utgångspunkt från nya Audi A5 har X-Tomi skapat Audi A5 Cabrio. Vad tycks? Illustration: X-Tomi Förra veckan fick vi se helt nya Audi A5,...
Annons

Svåra valet: Audi A5 coupé, Cab eller Sportback?
Med utgångspunkt från nya Audi A5 har X-Tomi skapat Audi A5 Cabrio. Vad tycks? Illustration: X-Tomi

Förra veckan fick vi se helt nya Audi A5, och som vi gissade bjöd den inte på några revolutionerande designmässiga nyheter. Audi jobbar vidare på samma vinnande koncept man jobbat upp i A5, snyggt och elegant. Mycket av tekniken, motorer och drivlinor känner vi igen från nya Audi A4 som hade premiär tidigt 2016. 

Inom inte alltför lång tid kommer vi även att få se A5 Cabrio och A5 Sportback, som kan komma att se ut som illustrationerna från X-Tomi visar. Om inte exakt, så med stor sannolikhet väldigt nära. 

Om du gillar coupén kommer du förmodligen att gilla cabrio, om du gillar cabbar förstås. Den är nästan identisk med nya Audi A5 coupé, bortsett från det uppenbara.

Med A5 Sportback är det lite annorlunda, den var extremt trendig när den lanserades 2009, håller idén som stor halvkombi fortfarande? Men för familjens skull vill vi se ett rymligare bakre sätesrad, med god plats för tre. 

 

Svåra valet: Audi A5 coupé, Cab eller Sportback?
Audi A5 Sportback är en familjecoupé för den designmedvetne – något för dig? Illustration: X-Tomi
Svåra valet: Audi A5 coupé, Cab eller Sportback?
Andra generationen Audi A5 Coupé hade nyligen premiär. Klicka för att läsa mer om tekniken och se bilder.
Annons
Annons
Rulla till toppen