Läcka: Ny trailer för The Grand Tour – explosion!

Vem ser inte fram emot en vild biljakt med Jeremy Clarkson bakom ratten på flyktbilen och James May i baksätet med smattrande automatkarbin? Den här...
Annons

Vem ser inte fram emot en vild biljakt med Jeremy Clarkson bakom ratten på flyktbilen och James May i baksätet med smattrande automatkarbin?

Den här andra trailern har läckt ut på YouTube och får vi tro de gissningar som gjorts kommer den från en tv-show i lördags. Det pekar mot att Amazon själva snart släpper samma trailer, fast i bättre kvalitet.

Första avsnittet av The Grand Tour ska premiärvisas nu på fredag, 18 november. Sen ska det komma ett nytt avsnitt varje vecka. Varje säsong innehåller tolv avsnitt och forna Top Gear-trion Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May har skrivit på ett kontrakt för tre säsonger hos Amazon.

När Jeremy Clarkson blev intervjuad av Los Angeles Times nyligen berättade han att alla inslag för första säsongen är färdigproducerade. Det man gör nu i höst är att flytta runt det jättelika tält som studioinspelningen sker i, på olika platser i världen. Just idag, 14 november, är man i Stuttgart och gör studioinslaget för sjätte avsnittet av The Grand Tour.

Ni som missat det fartfyllda, första smakprovet av Tre Grand Tour kan klicka på bildlänken nedan, eller skrolla lite längre ned på sidan för att se trailern direkt. Fler korta videoklipp finns även hos den officiella The Grand Tour kanalen hos YouTube. 

Annons
Annons
Rulla till toppen