Se hela Ken Blocks vansinnesfärd i London

Brittiska bilprogrammet Top Gear har en enorm budget och sparar inte på krutet när de filmar sina inslag. Det blir väldigt uppenbart när Top Gear...
Annons

Brittiska bilprogrammet Top Gear har en enorm budget och sparar inte på krutet när de filmar sina inslag. Det blir väldigt uppenbart när Top Gear nu släpper ”Extended Directors Cut” av inslaget Ken Block Drifts London.

När Ken Blocks vansinnesfärd filmades i London i våras fick BBC och Top Gear kritik för att man sladdat runt utanför ”The Cenotaph”, ett minnesmonument för offren under första världskriget. Ängsliga BBC klippte bort de sekvenserna och visade inslaget i Top Gear.

Men som vi nog misstänkte fanns det massor av annat material som inte passade in i det tajta TV-formatet. Och här är alltså den nyredigerade, förlängda versionen med över tio minuter av däckrök genom London.

Programledaren Matt LeBlanc sköter sitt uppdrag som kartläsare med bravur, utan några tecken på åksjuka eller rädsla. Något som Chris Evans inte skulle ha klarat av.

Ken Blocks ombyggda Hoonicorn Ford Mustang har en RTR-byggd V8-motor som ger 845 hk, inklusive fyrhjulsdrift. Följ bildlänkarna nedan för att se fler inslag av Ken Block och hans Gymkhana-filmer.

Annons
Annons
Rulla till toppen