Prylkoll: Håll koll på trycket – och bilnyckeln

Vi fortsätter att klämma och känna på nya prylar.
Annons

Prylkoll: Håll koll på trycket – och bilnyckeln

Aldrig mer en tappad bilnyckel

Det har hänt oss alla någon gång. Bilnyckeln är borta, och man kan för sitt liv inte förstå var den tagit vägen. Men Tile vet. Med deras spårare kan du hitta din tappade pryl direkt, om den är inom 61 meters avstånd. Om den är längre bort sparas dess senast spårade plats i appen. Om den ändå inte går att hitta kan du ta hjälp av andra Tile-användare som letar efter din grej åt dig.

PRIS: Ca 250 kr

LÄS MER: thetileapp.com


Prylkoll: Håll koll på trycket – och bilnyckeln

Hjul igen

Alla vet att fälgar är för en bil vad kläder är för en människa. Och det är kläderna som gör mannen. Eller kvinnan. Nu är det i alla fall snart vår på riktigt och därmed ett utmärkt läge att sko bilen med en uppsättning tjusiga hjul. Specialfälgar har ett gäng nya modeller i år. Vår favorit är Nitro Throne FF med fem slanka dubbelekrar och flowformingteknik.

LÄS MER: specialfälgar.se


Prylkoll: Håll koll på trycket – och bilnyckeln

Håll koll på trycket

Äldre bilar saknar ofta inbyggd däcktrycksövervakning, men det innebär inte att funktionen är mindre viktig. Fel däcktryck kan ge högre förbrukning och osäkra köregenskaper. Som tur är finns eftermarknadsprodukter att köpa. Inf.se säljer en modell med sensorer som skruvas på hjulens ventiler. De skickar data trådlöst till en app i din smartphone, och varnar dig om något är på tok.

PRIS: 999 kr

LÄS MER: inf.se


Prylkoll: Håll koll på trycket – och bilnyckeln

Ladda smart

Tibber erbjuder ett nytt, smart och transparent sätt att vara elkund, och har inga påslag på elpriserna. De har också en genial produkt för elbilister som automatiskt laddar bilen när elpriset är som lägst. Funkar för Tibbers elkunder i de flesta elbilar med internetuppkoppling. Är din bil offline kan du köpa en uppkopplad laddbox från Easee i stället. Tibber garanterar en halvering av laddkostnaden och all ström kommer från förnybara källor. Framtiden ändå!

PRIS: Elabonnemang 39 kr/mån plus strömmen du använder

LÄS MER: tibber.com 


Prylkoll: Håll koll på trycket – och bilnyckeln

Vettig förvaring

Är det dags att få ordning i garaget? Har du en massa grejer du inte vet var du ska göra av? Lägg dem då i lådor från Smartstore. Deras slitstarka lådor med lock är gjorda helt i återvunnen plast, vilket innebär att de består av material som annars kanske hade flutit runt i havet vid det här laget. Finns i storlekar mellan 2 och 70 liter, och är gjorda för att kunna travas på varandra.

PRIS: Från 80 kr

LÄS MER: orthexgroup.se

Annons
Annons
Rulla till toppen