”Jag är ohälsosamt övertaggad inför F1-premiären”

Öppna chipspåsen och lägg popcornen i micron – nu finns tredje säsongen av Drive to Survive på Netflix. Det kommer med andra ord att bli...
Annons

Öppna chipspåsen och lägg popcornen i micron – nu finns tredje säsongen av Drive to Survive på Netflix. Det kommer med andra ord att bli en toppenfredag. Hur gör du, bränner tio timmar av underhållning direkt eller suger du på karamellen för att sprida ut dokumentären fram till F1-premiären nästa helg?

Jag är nästan ohälsosamt övertaggad inför premiären. P1, första träningen, startar klockan 12.30 på fredag om en vecka, 26 mars. Sändningen på Viaplay/V Sport Motor börjar fem minuter tidigare. Jag tror F1 TV Pro kör samma upplägg.

Men redan innan nästa fredag så står ams edition F1/Indycar-magasinet 2021 (puh, lång titel) i butik. Den 23 mars är den i hyllorna – är du prenumerant bör du ha fått den redan nu.

Vill du få hem den i lådan så hittar du den och ett riktigt smaskigt erbjudande här!

Årets magasin bjuder långläsning i form av intervjuer med George Russell, Fernando Alonso och hela McLaren-organisationen – alla tre nämnda värda extra uppmärksamhet inför 2021-säsongen.

Vi presenterar som vanligt hela kalendern, som jag hoppas blir korrekt i år … Det är rekordmånga 23 GP som ska köras. Och givetvis team- och förarguide.

Våra vänner på Indypodden har bevakat Indycar som sig bör och Jacob Fredriksson har snackat med både Felix Rosenqvist (i nytt team) och Marcus Ericsson. Spännande!

 

 

Annons
Annons
Rulla till toppen