Real Madrid ställer upp för Euro NCAP

Fotbollsklubben Real Madrid ställer upp för trafiksäkerhetsarbetet inom Euro NCAP. När nästa omgång krockresultat presenteras, sker det på Madrids berömda Bernabeu Stadion, samtidigt som den...
Annons

Fotbollsklubben Real Madrid ställer upp för trafiksäkerhetsarbetet inom Euro NCAP. När nästa omgång krockresultat presenteras, sker det på Madrids berömda Bernabeu Stadion, samtidigt som den spanska automobilklubben RACC är värd för en pan-europeisk debatt om trafiksäkerhet.

Real Madrid ställer upp för Euro NCAP
Claes Tingvall, ordförande för Euro NCAP.


På morgonen den 25 november presenterar Euro NCAP sin 15:e omgång krockprov med 14 nya bilmodeller. Resultaten redovisas i samband med en stor europeisk mediakonferens om bil- och trafiksäkerhet som hålls på legendariska fotbollsklubben Real Madrids hemmaplan, det jättelika Bernabeu Stadion som rymmer 77.000 åskådare.
Klubben har tecknat avtal med Euro NCAP om att bidra till den europeiska debatten om bilsäkerhet.
Euro NCAP:s ordförande Claes Tingvall är mycket nöjd med uppgörelsen:
”Den här mediakonferensen ska ta upp statistik om trafikdöden i Europa som är mycket obehaglig. Det handlar om tiotusentals döda varje år. Vi i Euro NCAP är mycket tacksamma för att Real Madrid och spanska automobilklubben RACC hjälper oss att sprida dessa fakta till allmänheten.”

Annons
Annons
Rulla till toppen