Många finesser på jubileumsstereo

Japanska bilstereomärket Kenwood fyller 25 år i år och firar med en hel serie apparater som alla ger mer teknik och bättre ljud till lägre...
Annons

Japanska bilstereomärket Kenwood fyller 25 år i år och firar med en hel serie apparater som alla ger mer teknik och bättre ljud till lägre priser.

Många finesser på jubileumsstereo
Kenwood KDC-W4031 – kostar ca 2.300 kronor

Under jubileumsåret kommer Kenwood att lansera ett 20-tal nya cd-radiomodeller. Samtliga har volymratt och joystickreglage för att underlätta handhavandet.
Apparaten på bilden är en ny cd-radio med förstärkare av mosfet-typ på 4×50 watt och en ny radiodel som utlovas ge extremt känslig och störningsfri mottagning. Lågnivåutgång med 2 volt finns för anslutning av extra förstärkare.
Ljudkaraktären kan ställas in med separat tonkontroll för bas, mellanregister och diskant. Desstuom finns sex förinställda tonkurvor.
Spelardelen klarar både vanliga cd och hembrända skivor typ cd-r och rw, liksom mp3-kodade cd och cd med wma-filer. En ny sökmotor ger extra snabb låtsökning och filnamnet visas på displayen. Finns cd-text på skivan, visas information om artisten och låtarna.
RDS-radion har 24 snabbval.
Via en adapter kan stereon styras från bilens fabriksmonterade fjärreglage i eller intill ratten.
Kenwood KDC-W4031 kostar cirka 2.300 kronor.

Annons
Annons
Rulla till toppen